You are here: Home » Gadgets » Houtkachel

Houtkachel

geschreven door Constance

De winter is bijna voorbij, maar toch wil ik je deze houtkachel niet onthouden.

turbo houtkachel

Bij Silo 6 kan je terecht voor de Turbo houtkachel. Deze kachel is geschikt voor binnen en voor buiten en maakt gebruik van een gepatenteerd luchttoevoer systeem. De Turbo houtkachel zorgt voor een volledige verbranding van het hout en daardoor heb je geen verspilling van brandstof. De Turbo houtkachel komt oorspronkelijk uit Spanje, en is leverbaar in 6 verschillende maten. Je vult de kachel aan de bovenkant met hout en door de grote vulopening brandt de kachel makkelijk de hele dag door. De 2 kleine modellen hebben alleen een aansluiting aan de bovenkant, terwijl de grotere modellen een aansluiting voor de bovenkant en achterkant hebben. En je hebt al een Turbo houtkachel vanaf euro 295,- dus zit je er lekker goedkoop bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com