You are here: Home » Beauty » Dove introduceert 2 revolutionaire producten

Dove introduceert 2 revolutionaire producten

geschreven door Constance

Ik heb gisteren, tijdens een presentatie, kennis gemaakt met de allernieuwste producten van Dove, nl. de Dove Visiblecare crème body wash (liggen nu in de winkels) en de Dove Visible Effects bodylotion & handcrème (vanaf april as. te koop).

dove creme body wash

Beide producten zijn revolutionair volgens Dove, aangezien zowel tijdens het douchen als daarna (door het gebruik van de bodylotion & de handcrème) de huid extra gevoed wordt en niet uitdroogt. De Visiblecare lijn is een combinatie van reiniging en extra hoge concentratie hydraterende bestanddelen en de Visible Effects producten hydrateren in de 3 lagen van de huid en dat heeft nog geen ander product van Dove ooit gedaan.bodylotion en handcreme

De Visiblecare crème body wash is er in 3 soorten: softening (voor een droge huid), brightening (voor een doffe huid) en renewing (voor de normale huid) en elke gel heeft zijn eigen geur. De Visible Effects bodylotion & de handcrème moeten binnen 3 dagen een zachtere en gladdere huid geven.

Ik heb gelijk een aantal testpersonen ingeschakeld om de producten te proberen:

  • Testman (voor de douche- en de handcrème)
  • Testschoonzus (die een hele gevoelige huid heeft en niet veel crèmes kan verdragen, voor de handcrème)
  • Testzus (meer een liefhebster van een warm bad dan van een douchebeurt)
  • Natuurlijk ikzelf (voor de hele serie).

Testschoonzus vond dat crème een beetje ‘vaag’ ruiken maar vond ook dat haar handen lekker zacht aanvoelden en dat bleef wel een aantal uren aanhouden. Testman vond dat de handcrème zijn handen aan de binnenkant te glad maakten, maar de buitenkant bleef wel lang zacht en soepel. De body wash die hij het lekkerste vond ruiken was de Renewing (blauwe fles) en ook voelde zijn huid minder trekkiger aan na het douchen. (Hij heeft pas 1 dag de bodywash gebruikt.) Ik heb gisteren voor het eerst de handcrème gebruikt en ik had het idee dat de bovenkant mijn handen langer zacht bleven en dat gevoel ik heb nu, nadat ik vanmorgen weer de handcrème gebruikt heb, weer. De bodylotion smeert wel lekker uit (ik vind de geur niet zo geweldig) en trekt goed in, en mijn benen voelen nog steeds (6 uur na het opbrengen) soepel en zacht aan. Testzus krijgt haar crème body wash nog, dus haar oordeel volgt later, evenals het verdere testrapport van Testman en van mijzelf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com