You are here: Home » Columns » Design in Hotel van der Valk Brugge Oostkamp

Design in Hotel van der Valk Brugge Oostkamp

geschreven door Constance

VdValkBrugge_01

Onlangs hadden wij het genoegen om te genieten van een weekend Romantisch Brugge  in jawel een van der Valk hotel. De link Design en van der Valk zou niet direct bij je opkomen…

Maar het is niet een doorsnee van der Valk! Een unieke locatie- het hotel is gevestigd in een charmant landhuis- de aantrekkelijke uitstraling zorgt voor een aangename verblijfservaring. Wat opvalt is de combinatie van warme kleuraccenten en moderne faciliteiten. Zelfs de standaard kamer is prettig en niet zo zakelijk.

Als interieurstylist heb ik kunnen genieten van bijzonder combinaties en stijlen, en uiteraard heb ik  veel inspiratie op kunnen doen. Kortom een aanrader van mijn kant uit en beoordeel zelf het Hotel Brugge-Oostkamp

Corien Meijer, InterieurTipgever Groningen

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Amy 17 februari 2010 - 11:04

Ik ben er ook geweest, inderdaad erg mooi en stijlvol! Ik vraag me af of u weet van welk merk de stoelen waren die in de hotelkamer stonden?

Reageer
Amy 17 februari 2010 - 11:04

Ik ben er ook geweest, inderdaad erg mooi en stijlvol! Ik vraag me af of u weet van welk merk de stoelen waren die in de hotelkamer stonden?

Reageer
Amy 17 februari 2010 - 11:04

Ik ben er ook geweest, inderdaad erg mooi en stijlvol! Ik vraag me af of u weet van welk merk de stoelen waren die in de hotelkamer stonden?

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com