Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
wonen

Spanplafond, in 1 dag een nieuw plafond!

plafond voor

                                                                   Oud plafond

Een spanplafond is een mooie oplossing als een plafond in slechte staat verkeert. Het zorgt voor een mooie, strakke afwerking. Een spanfond kan vlak onder (± 3.5 cm) het bestaande plafond worden gemonteerd. Hierbij zijn diverse stijlen mogelijk. Het plafond wordt afgewerkt met sierlijsten die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn en kan zodanig langs gordijnrails worden gemonteerd dat slechts de gordijnen zichtbaar zijn en de rails niet meer. Verlichting wordt volledig in het plafond geïntegreerd, waardoor het plafond een chique uitstraling krijgt.

In de meeste woningen kan een spanplafond worden geplaatst. De montage van een spanplafond is snel en schoon. Het brengt veel minder rommel met zich mee dan witten of stucken. Er hoeft zelden geboord te worden voor het monteren van het plafond en de verlichting. Doodat we tegenwoordig steeds meer met LED verlichting kunnen werken is de verlichting ook bij een kleine inbouwhoogte geen probleem. Dit omdat LED verlichting vrijwel tot geen warmte afgeeft. In de praktijk blijkt de handigste oplossing te zijn: de kleine spullen verwijderen en de grote meubels laten staan.plafond na

Plafond na.

Er kleeft naast alle voordelen van een spanplafond een klein nadeel…een spotje verplaatsen is niet mogelijk want het gat is niet te repareren. Dus goed nadenken of je goed laten adviseren waar je inbouwspots wil hebben. Dat kan met een lichtplan. De InterieurTipgever kan u daarmee helpen!

 

 

Ellen Wijnia

Interieurtipgever Noord-Holland-Noord

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?