You are here: Home » Shoppen » Biosilk Silk Therapy

Biosilk Silk Therapy

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik, in een Goodiebag, oa. 1 product van Biosilk gekregen. En nu ben ik de Biosilk Silk Therapy (eindelijk) gaan gebruiken en dat is een feestje voor mijn haar!

biosilk silk therapy

Aangezien ik al jaren lang mijn haar kleur (zeg maar blondeer) en ik ook regelmatig in het vliegtuig (droge lucht) en in de zon zit en mijn haar ook nog eens super fijn is, heb ik grote kans op pluizige punten. Natuurlijk smeerde ik hier wel het eea. aan verzorgingsproducten in, maar dat was niet altijd met een super resultaat. Of je haar werd slap, vet of het product deed niet wat ie moest doen. Daarom was ik ook sceptisch over de Biosilk Silk Therapy, maar dit werkt echt perfect. Je hebt maar een heel klein beetje nodig (komt goed uit, want in de Goodiebag zat maar een klein flesje) en je voelt gelijk dat je haar zachter wordt (ook minder kans op klitten) en na het kammen en stylen is mijn haar glanzend en heb ik geen last van pluis. Nu maar eens gaan kijken waar ik dit wonderproduct kan kopen, en misschien dat ik dan gelijk ook maar eens de shampoo en conditioner ga gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com