You are here: Home » Fashion » Tasje in je tas

Tasje in je tas

geschreven door Constance

Een van de meest handige uitvindingen (althans vind ik) is toch wel de tas-in-tas en speciaal, met het oog op de komende feestdagen, geeft Tasjeintas een korting van euro 3,50 per tasje.

tas in tas

Tasjeintas.nl heeft 2 modellen: de Tas in Tas (normaal betaal euro 17,50 en nu dus maar euro 14,00) en de Tas in Tas Luxe. (Het verschil is dat de Luxe versie gemaakt is van een andere stof en een combinatie is van 2 kleuren ipv. 1 kleur.)

Wil je de tas in tas bestellen met korting dan moet je bij je bestelling, het woordje kerstactie (in kleine letters) invullen en de kortingsactie loopt t/m 20 december as. en dan heb je ook nog (op tijd) je kerstcadeau in huis!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com