Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Voordelig uiteten met RestaurantKaart Voordelig uiteten met RestaurantKaart
  • Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting Het IENS festival is gestart en eet met 50% korting
  • GooischeFrutsels Feestdagen sale GooischeFrutsels Feestdagen sale
  • Bespaar met Cashback shoppen Bespaar met Cashback shoppen
  • Korting bij Balanzs Juice Cleanse Korting bij Balanzs Juice Cleanse
  • Brandinvites, nu ook in Nederland Brandinvites, nu ook in Nederland
shoppen

Tasje in je tas

Een van de meest handige uitvindingen (althans vind ik) is toch wel de tas-in-tas en speciaal, met het oog op de komende feestdagen, geeft Tasjeintas een korting van euro 3,50 per tasje.

tas in tas

Tasjeintas.nl heeft 2 modellen: de Tas in Tas (normaal betaal euro 17,50 en nu dus maar euro 14,00) en de Tas in Tas Luxe. (Het verschil is dat de Luxe versie gemaakt is van een andere stof en een combinatie is van 2 kleuren ipv. 1 kleur.)

Wil je de tas in tas bestellen met korting dan moet je bij je bestelling, het woordje kerstactie (in kleine letters) invullen en de kortingsactie loopt t/m 20 december as. en dan heb je ook nog (op tijd) je kerstcadeau in huis!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?