You are here: Home » Beauty » Tom Sebastian lanceert zijn nieuwe website: bytom.nl

Tom Sebastian lanceert zijn nieuwe website: bytom.nl

geschreven door Constance

Tom Sebastian lanceert een volledig nieuwe site boordevol nieuws op beauty en lifestyle-gebied. Daarnaast geeft hij beauty- en haartips en beantwoordt hij vragen van de lezers. Natuurlijk staat er ook nieuws over Tom zelf, bijvoorbeeld over zijn nieuwste samenwerking met Claudio Ferrici.

bytom.nlOp de site www.bytom.nl ligt een schat aan tips, ideeen en adviezen te wachten op gebied van van beauty, fashion, trends en gadgets. Een glamour make-up? Wimpers plakken?  Tom laat stap voor stap zien hoe je het allerbeste resultaat krijgt. Bezoekers kunnen berichtjes achterlaten (en Tom antwoordt natuurlijk zelf) en hem volgen op twitter. Daarnaast is er heerlijk veel lifestyle te vinden en te kijken: van de nieuwste styletang tot aan een bezoek van de Amsterdam International Fashion Week of de Jaguar life style fair. ByTom.nl staat vol nieuws, hotspots en fun.

Tom Sebastian startte zijn carrière met een klassieke balletopleiding aan het conservatorium in Den Haag. Door een langdurige blessure moest hij zijn danscarrière voortijding afbreken,  maar deze switch bleek een goede move te zijn. Al snel belandde hij in het beautyvak en voor zijn dertigste werkte hij in Amerika voor bladen als Harpers Bazaar, Tatler en Vogue. In 2005 ging Tom een samenwerking aan met het NTI waar hij 3 cursussen samenstelde voor mode, haar en visagie. Met de radioshow, elke maandagmorgen , is zijn expertise te beluisteren door het grote publiek. Tom werkt daarnaast als make-up en hairstylist voor modeproducties, reportages en shows. Onlangs is Tom een samenwerking aangegaan met Claudio Ferrici waar hij een eigen tas ontwierp. Deze tas is nationaal en internationaal een enorm succes. Daarover, en over Tom zelf, binnekort weer meer nieuws, dat natuurlijk als eerste te vinden zal zijn op www.bytom.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com