You are here: Home » Advertorial » STOP AIDS NOW! in de kredietcrisis

STOP AIDS NOW! in de kredietcrisis

geschreven door testman

Wat kun jij missen?

De kredietcrisis heeft ook toegeslagen in Afrika. We hebben door deze crisis minder te besteden en moeten moeilijke keuzes maken. Op watkunjij missen.nl wordt je met een aantal van deze keuzes geconfronteerd

De nieuwe campagne van STOP AIDS NOW! laat zien dat de grootste verliezers van de kredietcrisis in Afrika wonen. Louise Dethe directeur van STOP AIDS NOW! verteld dat sinds 2001 o.a.  200.000 kinderlevens gered zijn dankzij aidsremmers. Het zou verschrikkelijk zijn als alle investeringen en successen van de laatste jaren teniet worden gedaan.

alexander

Op watkunjijmissen.nl wordt je geconfronteerd met het feit dat je bijvoorbeeld met een keer minder uit eten met je vrienden 40 mensen in Afrika kunt redden. Met alle feestdagen in het verschiet, waar we toch wat overdadiger leven dan anders, lijkt me dit toch een haalbaar initiatief. Ook de mensen die nu behandeld worden in Afrika met aidsremmers staan voor moeilijke keuzes, zoals Morlene in het filmpje op de site. Zij moet kiezen of zij eten voor haar kinderen koopt of aidsremmers voor haarzelf…

Doe de test en blijf juist nu investeren in aidsbestrijding. In Nederland vallen banken om in Afrika mensen…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com