You are here: Home » Shoppen » Boek: De houdbare vrouw

Boek: De houdbare vrouw

geschreven door Constance

Onderstaand artikel is geschreven door Alexandra.

de houdbare vrouw

Eindelijk gerechtigheid want dik 3 jaar na het boek;  “De Houdbare Man” heeft schrijver Pim Christiaans hetzelfde kunstje herhaald voor vrouwen nl.: hoe blijven we langer jong, fit en gezond! Lachend heb ik het boek De Houdbare Man al gegeven aan vrienden om mij die een bepaalde, respectabele, leeftijd bereikten. Door de titel alleen al was het gelijk een hit, maar vaker ontving ik ook na een paar weken reactie’s dat de tips zo leuk en effectief waren. Terwijl ik maar dacht dat mannen steeds aantrekkelijker werden naar mate ze ouder werden, blijkt dus gewoon dat ze de tips uit het boek ter harte namen.

Vanaf dat moment heb ik zitten wachten op de vrouwelijke edite en eind deze maand gaat het er eindelijk van komen. Zonder dat ik een streng dieet moet volgen of mij aan een Spartaans trainingsschema moet onderwerpen, zal ik gaan stralen! Ik krijg er nu al lachrimpeltjes van, zo verheug ik mij erop. Op 27 november verschijnt De Houdbare Vrouw en dat maakt het perfect om het boek bovenaan mijn Sinterklaaslijstje te zetten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com