You are here: Home » Gadget nieuws » Philips wijnkoeler met LED verlichting

Philips wijnkoeler met LED verlichting

geschreven door Constance

Philips komt met een geheel nieuw concept voor in huis: Lumiware.

philips lumiware

De Philips Lumiware lijn bestaat uit 4 producten (wijnkoeler, vaas, fruitschaal en onderzetters) en deze worden verlicht dmv. LED verlichting. Je kunt nl. alle producten extra feestelijk verlichten door de LED, wit en gekleurd, lampjes aan te zetten. En de hele serie werkt op batterijen en is geheel waterdicht, zodat je alles binnen- en buitenshuis kunt gebruiken. (Maar dat lijkt me voor een vaas en een fruitschaal een tikkeltje overdreven.) Ik vind zelf de wijnkoeler wel een mooie accessoire die het niet alleen tijdens de feestdagen heel goed doet, maar ook zeker ’s zomers, tijdens een buitenetentje, extra sfeer geeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com