You are here: Home » Fashion » Jimmy Choo for H&M

Jimmy Choo for H&M

geschreven door Constance

Eindelijk heeft H&M ‘geleerd’  van de vorige jaren dat zij een zgn. limited edition lanceerden want er zijn regels opgesteld voor de verkoop op 14 november as. van de Jimmy Choo for H&M collectie.

jimmy choo for H&M

Hoe gaat de verkoop in zijn werk? De eerst 160 mensen die in de rij staan krijgen een polsbandje met daarop een tijdstip. Deze polsbandjes zijn alleen voor de aankoop van schoenen, tassen en accessoires. (Als je wilt gaan shoppen voor de dames- en/of herenkleding heb je GEEN polsbandje nodig.) Wanneer jouw bandje aan de beurt word je toegelaten tot de speciale ruimte waar de schoenen, tassen en accessoires te koop zijn. En dan kan je je slag slaan.

Als je te laat bent om een bandje te krijgen dan moet je wachten want 2 uur nadat de 160 gelukkigen aan de beurt zijn geweest, kan iedereen alle artikelen kopen. (Maar op = op en wie het eerst komt wie het eerst maalt want de voorraad is in niet ongelimiteerd.)

Niet alleen is het bandjes-systeem nieuw, er is nu ook gelimiteerde aantal artikelen dat je mag/kan kopen. Je mag nl. van elk artikel maar 1 maat of 1 paar kopen dus kan je niet meer voor al je vriendinnen gaan shoppen.

In Nederland kan je terecht voor de Jimmy Choo for H&M in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en ook online.

Gerelateerde artikelen

9 reacties

Mathijs 20 juni 2010 - 13:56

Oneline ook te bestelling via http://www.DressMyLaptop.nl

Reageer
Mathijs 20 juni 2010 - 13:56

Oneline ook te bestelling via http://www.DressMyLaptop.nl

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com