You are here: Home » Interieuradvies » Daverende dagen bij Trendhopper

Daverende dagen bij Trendhopper

geschreven door Constance

04-08-STATUE-DECO-HOUT-2_list

Ze zijn er weer de daverende dagen bij de Trendhopper. Het is altijd weer snel de folder doorbladeren naar leuke koopjes, aanbiedingen. Wat ik zo leuk vind is dat je op een eenvoudige manier je interieur kan aanpassen en kan klaarmaken voor de winter. Weet je niet hoe dat moet? 

Op donderdagavond  gratis interieuradvies in Leeuwarden, Amsterdam Arena, Wolvega en daarnaast  een workshop Lady like klussen van Be Izzy het ergonomisch gevormde  Dames gereedschap.

In de  folder  een paar van mijn favoriete items :

  1. De Dolphin stoelen, lekker stoer en hip!
  2. Statue een Houten object, mooi en ook erg decoratief.
  3. En Furr kussens en kleden die een hoge aaibaarheid hebben.

Ik heb de laatse al aangeschaft en kan lekker warm en op een voordelige manier de winter in.

 

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Daverende dagen bij Trendhopper | Web Mirror 22 oktober 2009 - 19:44

[…] Daverende dagen bij Trendhopper October 22nd, 2009 Goto comments Leave a comment Ze zijn er weer de daverende dagen bij de Trendhopper. Het is altijd weer snel de folder doorbladeren naar leuke koopjes, aanbiedingen. Wat ik zo leuk vind is dat je op een eenvoudige manier je interieur kan aanpassen en kan klaarmaken voor de winter. Weet je niet hoe dat moet?  Op donderdagavond  gratis interieuradvies in Leeuwarden, … lees meer: Daverende dagen bij Trendhopper […]

Reageer
Daverende dagen bij Trendhopper | Web Mirror 22 oktober 2009 - 19:44

[…] Daverende dagen bij Trendhopper October 22nd, 2009 Goto comments Leave a comment Ze zijn er weer de daverende dagen bij de Trendhopper. Het is altijd weer snel de folder doorbladeren naar leuke koopjes, aanbiedingen. Wat ik zo leuk vind is dat je op een eenvoudige manier je interieur kan aanpassen en kan klaarmaken voor de winter. Weet je niet hoe dat moet?  Op donderdagavond  gratis interieuradvies in Leeuwarden, … lees meer: Daverende dagen bij Trendhopper […]

Reageer
Daverende dagen bij Trendhopper | Web Mirror 22 oktober 2009 - 19:44

[…] Daverende dagen bij Trendhopper October 22nd, 2009 Goto comments Leave a comment Ze zijn er weer de daverende dagen bij de Trendhopper. Het is altijd weer snel de folder doorbladeren naar leuke koopjes, aanbiedingen. Wat ik zo leuk vind is dat je op een eenvoudige manier je interieur kan aanpassen en kan klaarmaken voor de winter. Weet je niet hoe dat moet?  Op donderdagavond  gratis interieuradvies in Leeuwarden, … lees meer: Daverende dagen bij Trendhopper […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com