You are here: Home » Fashion » Ontwerp je eigen schoenen

Ontwerp je eigen schoenen

geschreven door Constance

Heb je altijd al eens je eigen schoenen willen ontwerpen?

develab

Customize, pimp, create en show your best shoe design ever! Het schoenmerk Develab organiseert een wedstrijd voor alle creatieve schoenenontwerpers van Nederland. Jong en oud kan meedoen en maakt kans op een origineel Develab waveboard.  Bovendien is er een kans dat jouw design straks terug te zien is in de nieuwe Develab collectie.

Pak een (oude) schoen uit de kast, laat al je creativiteit er op los, maak er een foto van en voeg hem toe aan de gallery op de website van Develab. Nodigiedereen uit om op je te stemmen, via Hyves, Facebook en MySpace!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com