You are here: Home » Beauty » Bastiaan van Schaik organiseert Bastiaan’s Bazar

Bastiaan van Schaik organiseert Bastiaan’s Bazar

geschreven door Constance

De stylist Bastiaan van Schaik organiseert op 6 september as. zijn allereerste Bastiaan’s Bazar. Het is de bedoeling dat allerlei fashion en lifestyle merken hun nieuwe collecties presenteren. De locatie is de Hollandsche Manege in Amsterdam-zuid.

bastiaan's bazar

De merken die je hier kunt bewonderen zijn Bobbi Brown, Fab., LaDress, Heineken The City en nog veel meer. Je krijgt heel veel informatie op het gebied van fashion, glamour, style en trends. Je kunt op Bastiaan’s Bazar terecht van 12.00 t/m 18.00 uur en de toegang is gratis, maar meld je wel even van te voren aan op de website.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com