You are here: Home » Vloeren » Iedereen aan de easydrain?

Iedereen aan de easydrain?

geschreven door Constance

drain

De titel rijmt ook nog! Het lijkt er steeds meer op dat de consument die een badkamer aanschaft overstapt van het normale doucheputje naar de zogenaamde drain. Wat is nou zo’n drain? Eenvoudig gezegd is het geen afvoerputje voor het douchewater maar een afvoergoot. De Easydrain is eigenlijk een merknaam…

Deze goot kan, en dat is heel erg handig op heel veel plekken worden geplaatst. Als je de badkamervloer zonder drempels(waterkering) wil kan de goot als waterkering werken en stroomt het douchewater in de goot. Daarnaast is het in verschillende maten en vormen te verkrijgen.

Maar omdat veel mensen voor zo’n goot kiezen en ik  mijn klanten ook iets anders wil laten zien  kwam ik pas een waterafvoer tegen die werkelijk waar prachtig is en vrijwel onzichtbaar in de douchevloer kan worden weggewerkt.

aquafente-vloerput

De vloerput genaamd aquafente. Deze vloerputten heeft een smalle opening rondom het RVS tegeldeksel.De deksel van de put is voorzien van een douchetegel zodat dat deze optisch één geheel vormt met de vloer.  De AquaFente is leverbaar in afmeting vierkant 150, 200 en 300 mm.

Een zeer fraaie oplossing, en het heeft een groot voordeel: nooit meer haren uit het doucheputje vissen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com