You are here: Home » Accessoires » Van Wees Eetparfum

Van Wees Eetparfum

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik van mijn buren (die gezellig kwamen bbq-en) een parfumspray gekregen en in de spray zit een Eetparfum.

eetparfum

Het Amsterdamse bedrijf Van Wees (bekend van de likeur) heeft de parfumspray’s bedacht en je kunt vis, vlees, fruit, gebak en ijs dmv. een geur iets extra’s geven. Er zijn 56 smaken Van Wees Eetparfum en die smaken varieren van kaneel, basilicum, anijs, lavendel, maar er is ook Hemel op Aarde en Roosje zonder Doornen.

Wat doe je met eetparfum? Je zet het bord met eten op tafel en dan spuit je er een wolkje esprit overheen en je gerecht krijgt dan een extra geur. Na een tijdje vervliegt de geur en kan je evt. opnieuw de geur toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com