You are here: Home » Gadgets » Van Wees Eetparfum

Van Wees Eetparfum

geschreven door Constance

Afgelopen weekend kwamen mijn buren gezellig bij ons bbq-en en van hen heb ik een heel bijzonder kookcadeau gekregen, nl. een spray met ‘eetparfum’.

eetparfum

De firma Van Wees (bekend van oa. haar likeuren) heeft een parfumspray’s in haar assortiment waarmee je vis, vlees, fruit, gebak en ijs kunt bestuiven. Er zijn 56 verschillende smaken Van Wees Eetparfums en dan moet je denken aan bijv. anijs, basilicum, bitterkoekjes en cacao, maar ook Hemel op Aarde (speciaal voor eend, kwartel, fruit- en chocolade desserts, cranberry’s of raberber) en Roosje zonder doornen (rood fruit, rozenparfait, groene salades, chocolade en marsepein).

Hoe werkt de eetparfum? Je zet het bord met eten op tafel en dan spuit je er een wolkje esprit overheen en je gerecht krijgt dan een extra geur. Na een tijdje vervliegt de geur en kan je evt. opnieuw de geur toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com