You are here: Home » Wonen » Interieur workshops

Interieur workshops

geschreven door Constance

Laatst zag ik in de 101 woonideen en Ariadne at home dat ze workshops geven ik schrok wel van het prijskaartje….€ 59.00 pp. In deze economische mindere tijden merken wij dat mensen wachten met de ver- en aankoop van hun huis en het huidige interieur willen aanpassen. Maar niet weten hoe ze zoiets moeten  doen..

Bijvoorbeeld een workshop volgen bij de Trendhopper! Een gezellige middag, ochtend of avond doorbrengen met een interieuradviseur. Er wordt veel practische uitleg gegeven over o.a. materiaal gebruik, hoe je een kleur kiest, waar je op moet letten bij het uitzoeken van raambekleding. Maar ook aandacht voor verlichting.

En heel veel stylingtips die je direct in de praktijk kunt brengen.
Je maakt ook een moodboard. Met een moodboard of sfeercollage word het voor jezelf vaak al heel duidelijk waar je voorkeur naar uit gaat. Welke sfeer je huis moet uitstralen en welke kleuren je aanspreken.

Een leuke informatieve workshop van ongeveer 3 uur voor maar  € 37,50 p.p. Dit kan al voor groepen vanaf  5 personen. Leuk idee voor een vrienden/vriendinnen uitje of als cadeau. De workshop kan bij je thuis gegeven worden of in een filiaal van Trendhopper. En als de workshop plaatsvindt in een filiaal van de Trendhopper ga je het geleerde in de praktijk brengen door zelf een studio in te richten. Een leuke interactieve manier om te zien welke effecten je kan bereiken met tips en trucs die heb geleerd.

En als we het toch over besparen hebben de uitverkoop is begonnen bij de Trendhopper!

Lizette Zeef InterieurTipgever Den Haag en Rotterdam

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com