You are here: Home » Interieuradvies » Uit Frankrijk bij Huize Pippemuis !

Uit Frankrijk bij Huize Pippemuis !

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar bijzondere producten voor de kinderkamer of woonkamer? Wil je deze ruimtes lekker vrolijk en origineel inrichten? Zoek je een niet doorsnee cadeau? Kijk dan eens in deze webwinkel en laat je verrassen.

Je kind gaat voor het eerst uit logeren, mee op vakantie of straks voor het eerst naar school, dan wil je hem/haar natuurlijk het mooiste koffertje mee geven. Of gewoon voor thuis in de kinderkamer om bijzondere spulletjes in te bewaren.

Huize Pippemuis is een bijzondere webwinkel met vrolijke originele producten voor thuis of om kado te geven. Onder het motto ANDERS = LEUK wordt er in het buitenland steeds gezocht naar bijzondere en originele producten.

Bovenstaande producten van het Franse merk Lalé zijn binnenkort online bij Huize Pippemuis te bestellen.                

Wees er dus snel bij!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com