You are here: Home » Audio & video » Parrot MinikitSlim Chic Bluetooth Carkit

Parrot MinikitSlim Chic Bluetooth Carkit

geschreven door

Ik heb niet zo’n auto waar ik echt uitgebreid een carkit in zal laten bouwen: Zonde van het geld zou ik zeggen in dit geval! Dit is dus ook de reden dat ik in de auto dus niet telefoneer, als ik gebeld word bel ik wel terug als ik op de plaats van bestemming ben… Maar het Bluetooth carkitje van Parrot is toch wel zo LADYLIKE, dat ik deze wel heeeel erg graag zou willen hebben!

Niets is simpeler, pair hem met je telefoon, clip hem aan je zonneklep en zonder allerlei overbodige functies en knoppen zit je binnen no-time te bellen in de auto!

De Parrot Minikit Slim Chic heeft slechts drie knoppen en dat is alles wat je nodig hebt. Voor het bedienen van deze handsfree-kit hoef je dus geen handleiding te lezen. De grote ronde knop aan de bovenkant regelt het volume. De andere twee knoppen zijn er natuurlijk voor het opnemen en ophangen. Het stijlvolle design van de Parrot Minikit maakt van deze handsfree-kit een perfect accessoire op ieder toestel. Cést tres chique!

Parrot MinikitSlim Chic Bluetooth Carkit € 75,- bij de Ladyphoneshop

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com