You are here: Home » Interieur » Spreuktegeltje, maar dan anders

Spreuktegeltje, maar dan anders

geschreven door Constance

Wie kent niet de tegeltjes aan de muur… doorgaans het liefst allemaal op verschillende hoogte ophangen en je komt ze overal tegen… de spreuktegel!
Tegenwoordig doorgaans verbannen naar het kleinste kamertje van het huis is het idee op zich heel leuk! Een spreuk op je muur.
 
Want, een muur verven, een muur behangen, wat stuc op de muur, wat vliesbehang op de muur… we hebben het allemaal al gezien. Een schilderij ter verfraaiing van de muur is ook een goede optie… maar wáár haal je zo’n schilderij vandaan, dat past bij ieders smaak, exact de juiste grootte heeft en nog in de goede kleurstelling van de rest van het interieur…
 
Nu is er dé oplossing voor elke muur! Een oude spreuktegel in een nieuw jasje: een nieuwe trend waarbij je precies iets krijgt op je muur wat jij leuk vindt en wat jou aanspreekt. Een muurtekst. Een spreuktegel, maar dan zonder tegel.. en doorgaans wat groter dan een tegel. Deze tekst kan als sticker op de muur geplakt, maar wanneer een muur wat minder glad is kan er ook met een sjabloon gewerkt worden. Het sjabloon met jouw uitgesneden tekst wordt op de muur geplakt en met elke willekeurige kleur verf kan vervolgens die tekst op de muur geverfd worden. Zo krijg je een unieke muur! Niets nieuws onder de zon, alleen in een nieuw jasje!
 

Voor elk wat wils: kinderteksten, teksten voor in de keuken, boven je bed, in de gang. De spreuktegel is op z’n retour! -maar dan wel in een modern jasje-google voor leuke ideeën op de woorden: sjabloonfolie en interieursticker.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tegeltjes.com 6 oktober 2009 - 14:48

Erg leuk hoe ze dat doen! Bekijk ook eens:

http://www.Tegeltjes.com

Reageer
Tegeltjes.com 6 oktober 2009 - 14:48

Erg leuk hoe ze dat doen! Bekijk ook eens:

http://www.Tegeltjes.com

Reageer
Tegeltjes.com 6 oktober 2009 - 14:48

Erg leuk hoe ze dat doen! Bekijk ook eens:

http://www.Tegeltjes.com

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com