You are here: Home » Columns » Slapen in een vliegtuig

Slapen in een vliegtuig

geschreven door testman

Ik ben geabonneerd op de E-nieuwsbrief van Oleuk.nl. Dagelijks krijg je dan een berichtje waar ik inderdaad vaak van denk, O Leuk! Zo ook dit berichtje dat gaat over een historisch vliegtuig.

Vanaf half juli kan je namelijk overnachten in dit historische vliegtuig! Op het vliegveld Teuge (vlakbij Apeldoorn) wordt deze Ilyushin 18 uit 1960 omgetoverd tot een luxe suite voor 2 gasten. Je hebt dus het volledige toestel tot je beschikking en alle daarin ondergebrachte faciliteiten zoals bubbelbad, aparte douche, infrarood sauna, minibar, 3 flatscreen TV’s, blu-ray DVD-speler met uitgebreide collectie DVD’s, pantry met combi-magnetron, koffie- en theezet faciliteiten, gratis wireless internet, airconditioning, etc.

Bij aankomst ligt een welkomstpakket klaar met iets lekkers voor bij de koffie of thee. En ook de badjassen en slippers zijn zij niet vergeten zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf in deze luxe suite. Niet alleen voor een overnachting, maar ook voor een vergadering is het vliegtuig te boeken.

Vanuit het vliegtuig is er een schitterend uitzicht over het platform en de landingsbaan van vliegveld Teuge.  En wil je niet alleen op de grond blijven maar ook in de lucht begeven? Dan is er ook een rondvlucht, helikoptervlucht of vliegles te boeken. En voor nog meer spanning bestaat er ook de mogelijkheid tot het maken van een parachutesprong of het meevliegen met een stuntvlieger.

De prijs van een overnachting is € 350,-. Dit is voor 2 personen en een uitgebreid ontbijt. Voor vliegtuiggekken zeker de moeite waard (lijkt mij). Maar ook als je opzoek bent naar een bijzonder verblijf.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

A. Peters 16 juni 2009 - 23:47

Dat kan al langer, en volgens mij ook goedkoper bij Fitland in Mill (Noord-Brabant)
en ook hier

Reageer
A. Peters 16 juni 2009 - 23:47

Dat kan al langer, en volgens mij ook goedkoper bij Fitland in Mill (Noord-Brabant)
en ook hier

Reageer
A. Peters 16 juni 2009 - 23:47

Dat kan al langer, en volgens mij ook goedkoper bij Fitland in Mill (Noord-Brabant)
en ook hier

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com