You are here: Home » Gadgets » Barbecook gasbarbeque

Barbecook gasbarbeque

geschreven door Constance

Nu mijn tuin in de eindfase is beland en echt bijna klaar is (er moet alleen nog gesnoeid worden en een laatste terras worden aangelegd) vond ik het toch wel tijd worden om een gasbarbeque aan te schaffen.

Afgelopen woensdag werd mijn Barbecook gasbarbeque door mijn vaste TNT-postbode bezorgd. Ik heb de doos opengemaakt en gelijk de gebruiksaanwijzing doorgelezen want ik moest nog een gasfles en slang kopen. Gelijk maar even gehaald bij een kampeerwinkel en advies gevraagd hoe je zo’n gasfles moet aansluiten op een gasbbq. (Ik heb nl. nog nooit gekampeerd.)

De Barbecook Brahma 3.0 moet wel in elkaar gezet worden, maar de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk. Na ong. 30 minuten stond ie kant en klaar in de tuin en was ook het gas aangesloten. Gelijk maar even geprobeerd en alles werkte prima.


Nu kregen wij afgelopen donderdag (Hemelvaartsdag) vrienden te eten en we vonden het een mooie gelegenheid om de Barbecook te testen.
De Barbecook Brahma 3.0 is geschikt voor 14 personen, hij heeft 3 branders. Verder zitten er 2 Aromaz bakjes in waar je bijv. kruiden, wijn, bier of rookchips in kunt doen, en dan krijgen je gerechten extra smaak en geur.

Aangezien wij met z’n 4-en waren hebben we alleen de middelste brander aangedaan en het vlees is echt razend snel klaar.
Dus hoef je niet alles in 1 keer op de bbq te leggen, maar kan je gewoon de tijd nemen en lekker op je gemakje tafelen.
En je vlees, vis of kip is altijd gaar en niet meer aangebrand. Natuurlijk kan je accessoires aanschaffen zoals een teppanyaki plaat.

Van de Barbecook Brahma gaan we aankomende zomer (en nog heel veel zomers daarna) veel plezier beleven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com