You are here: Home » Design meubels » Nieuwe start voor Ontwerpers.nu

Nieuwe start voor Ontwerpers.nu

geschreven door Constance

Na de enorme brand, waarbij de complete studio en werkplaats van het Rotterdamse label Ontwerpers.nu verloren gingen, zijn ze terug met een serie verrassende producten.


 
Bright Table
Niets is wat het lijkt!
Laat je verrassen door deze bijzondere salontafel.
Of is het een vissenkom, een fruitschaal of designverlichting? Ik zie een bloempot, soepterrine, vaas, mal…….de vervulling van al je wensen in één object.


 
Cleanroom Chair
Digitaal zitcomfort!
Door de functionaliteit van de stoel in combinatie met de goede ergonomie is het ‘instrument’ uitermate geschikt voor het gebruik van een laptop op flexwerkplekken en wachtlokaties. Maar ook als minimale thuiswerkplek is de stoel natuurlijk goed te gebruiken. Ontworpen als verlengstuk van je lichaam zit hij heerlijk. Het ontwerp is opgenomen in de NgispeN collectie, het nieuwe designlabel van Gispen.


 
Droplet Seat
Een ziteiland als een waterdruppel.
Rustpunt in een oceaan van werkdruk. Stress stroomt weg en maakt plaats voor nieuwe plannen. Een plek om zaken informeel te bespreken, ontspannen te lunchen en ideeën te laten overstromen. Ook in huis of in de tuin zal dit zitobject prachtig staan, solitair of in een groepje bij elkaar.

Meer collectieitems op de site van Ontwerpers.nu 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com