You are here: Home » Columns » Flavourites webshops

Flavourites webshops

geschreven door testman

In het dolhof van leuke webwinkeltjes is daar het lichtpunt: Flavourites. De naam Flavourites zegt het al: de meest favoriete webshops met smaak (flavour). Toch leuk gevonden.

Het is een inspirerende website die de leukste webshops voor jou selecteert. Zowel op het gebied van mode, beauty, wonen, baby, kinderen, cadeaus als reizen. Juist door de opmaak en het belichten van de leuke artikelen van de diverse webshops is het een hele leuke site om te bezoeken.

Op de website kan je gratis lid worden. Dan heb je de mogelijkheid om je eigen Flavourites aan te maken, reacties te plaatsen bij shops en mee te doen aan de click&win acties.

Een aantal keer per jaar geven zij ook een online magazine uit. Deze staat boordevol leuke producten en hebbedingetjes die je op diverse websites kan bestellen. Elke keer heeft het magazine een ander thema. Nu is het een Baby en Kidsspecial.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Steigerhouten meubels 11 maart 2010 - 22:39

Mijn webwinkel is nog niet helemaal optimaal en ik wil nog wat aanpassingen doen,maar zit er wel aan te denken om mij aan te melden bij flavourites

Reageer
Steigerhouten meubels 11 maart 2010 - 22:39

Mijn webwinkel is nog niet helemaal optimaal en ik wil nog wat aanpassingen doen,maar zit er wel aan te denken om mij aan te melden bij flavourites

Reageer
Steigerhouten meubels 11 maart 2010 - 22:39

Mijn webwinkel is nog niet helemaal optimaal en ik wil nog wat aanpassingen doen,maar zit er wel aan te denken om mij aan te melden bij flavourites

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com