You are here: Home » Fashion » Kledingadvies

Kledingadvies

geschreven door Constance

Afgelopen week kreeg ik (terwijl ik in Shanghai verbleef) een email van Testman, dat er een grote doos voor me was bezorgd. Nu ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd, dus ik kon niet wachten totdat ik deze gisteren (bij thuiskomst) mocht openmaken.

Wat zat er in deze ‘ verrassingsdoos‘? Een uitnodiging, een roze taartje, een flesje roze champagne (altijd lekker), een champagneglas en een meetlint.

De doos was afkomstig van 2style4you.com en ik heb alvast een preview gehad van dit bijzondere concept.

Wat is nu precies de bedoeling van 2style4you.com?
Je geeft je lengte en gewicht op, meet je schouders, borsten en heupen op, en vertelt verder of je dikke of dunne kuiten, armen, bovenbenen en heupen hebt. Nav. deze gegevens krijg je een kledingadvies en daarna kan je gelijk gaan shoppen. De kleding, schoenen en accessoires die worden aangeboden passen precies bij jouw figuur.

En wat is mijn advies geworden? (Ik heb nl. een D-cup en Hollandse heupen.) Ik heb een lage balans (maw. de
visuele lijn van mijn silhouet bereikt het breedste punt bij mijn heupen). Ik ben gezegend met (mooie) rondingen die het meest typerend zijn voor een echte
vrouw: welgevormde heupen en vollere billen. Maar ik kan wel zwaarder lijken als ik de verkeerde kleding kies.

Er werd mij verder geadviseerd om zo min mogelijk broeken te dragen, maar wel rokjes en jurken. Nu hangen er in mijn kledingkast slechts 4 broeken en wel meer dan 30 jurken en rokjes, dus dat advies klopt wel.

Ik vind dat 2style4you.com heel geschikt voor vrouwen die niet weten wat hen goed zal staan of als je wilt weten of je de juiste kleding draagt die goed bij je figuur past. Maar je moet nog wel even geduld hebben tot 24 maart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com