You are here: Home » Columns » Creatief badkamers ontwerpen

Creatief badkamers ontwerpen

geschreven door Constance

Bij de opleiding van interieurontwerper hoort ook een gedeelte badkamers ontwerpen. Ik heb dat een erg leuk onderdeel van de opleiding gevonden. Door de jaren heen heb ik mijn kennis uitgebreid en het is goed dat ik dat heb gedaan! 

Want…voor Uneto-VNI heb ik samen met een aantal InterieurTipgevers een 2-daagse opleiding geschreven voor badkamerontwerpers. En en een gedeelte is ingvuld door een communicatie trainer van FSC training en coaching.

Inmiddels is het opleidingsboek klaar en de pilot hebben we succesvol gedraaid. Dat er voor zo’n relatief kleine ruimte in vergelijking met een huiskamer zoveel te schrijven en te vertellen is.

Het fijne is dat de cursisten tijdens de opleiding verschillende opdrachten moeten doen, waaronder: tekeningen en een moodboard het is dus een interactieve opleiding is geworden. De tekeningen en moodboard werden aan het einde van de cursus gebruikt als ontwerpewelek aan een klant werd gepresenteert.

Deze klant werd gespeeld door een actrice die in samenspel met de communicatietrainer heel treffend de knelpunten in de presentatie naar bovenkrijgen zodat de badkamerontwerper  gestructureerder te werk kan gaan in zijn of haar dagelijkse werk. Kortom ik weet nu nog meer van badkamers én ik heb veel geleerd van de badkamerontwerpers.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com