You are here: Home » Interieur » De woningbox

De woningbox

geschreven door Constance

De Woningbox is een bewaardoos boordevol wooninformatie, ideeën, gadgets, tips, trends en waardecheques. De box wordt in 25 verschillende regio’s verspreid en de inhoud is per regio verschillend.

Dus als je interesse hebt, kan je jezelf of zelfs iemand anders blij maken met heel veel woonnieuws! In de doos zit alle gerichte informatie uit door jou gewenste regio. De Woningbox is bedoeld voor starters, doorstromers en verbouwers.

De Woningbox kun je aanvragen via de site Als je de box afhaalt bij een afhaalpunt is de box geheel gratis. Wil je hem thuisbezorgd hebben, betaal je alleen de verzendkosten. Ook kun je op de site een persoonlijke woonsite aanmaken en zelf bijhouden. Op deze manier kan je familie en vrienden op de hoogte houden van het hele traject. De site voorziet ook in een woonplanner, die je helpt om alles gestructureerd en binnen het budget te laten verlopen.

Ga je dus binnenkort je eerste woning betrekken, verhuizen naar een andere woning of verbouwen? Neem dan eens een kijkje op de woningbox.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Tim 11 maart 2010 - 09:13

De allernieuste fluorescerende TooLate ACID horloges zijn te krijgen op:
http://www.wereldhorloges.nl/too-late.html

Reageer
Tim 11 maart 2010 - 09:13

De allernieuste fluorescerende TooLate ACID horloges zijn te krijgen op:
http://www.wereldhorloges.nl/too-late.html

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com