You are here: Home » Groen wonen » Speksteenkachel! Nu ook in kleuren!

Speksteenkachel! Nu ook in kleuren!

geschreven door Constance

De speksteenkachel is een warmte-batterij, welke u slechts 1 tot 4 uur hoeft te stoken per dag, met veel minder hout voor 24 uur warmte. Dat is pas tijdwinst en comfort ! Daarbij is het aanmaken van vuur in een Tulikivi kinderspel en ligt de opwarmingssnelheid bij deze speksteenkachel zeer hoog – ideaal voor ons toch sterk wisselend klimaat. Door de hoge binnentemperaturen blijft het glasraam steeds schoon en biedt het een perfect vuurzicht. Het comfort van die aangename stralingswarmte moet je gewoon voelen om er over mee te praten. De kachel vraagt zeer weinig onderhoud en is bijzonder veilig. De kwaliteit van het product wordt gewaarborgd door de ISO 9001 controle. Als optie kan u deze houtkachel ook electrisch laten opwarmen wanneer u om één of andere reden niet stookt. Uw Tulikivi kan ook een bakoven, houtoven of fornuis zijn, waarin u de heerlijkste gerechten bereidt met het unieke aroma van het houtvuur.

Misschien wel het belangrijkst voor het wereldwijde succes van deze kachels is de behaaglijke stralingswarmte, een echte steun in koude winterdagen. Deze stralingswarmte biedt overigens vele gezondheidsvoordelen, in het bijzonder voor mensen met astma. De natuurstenen kachels bieden ook extra voordelen inzake veiligheid, ook voor kinderhandjes.

Na veel onderzoek naar het kleuren van speksteen is Tulikivi nu met een nieuwe oplossing gekomen voor wie een massieve speksteenkachel wil in een andere kleur: de Tulikivi “Nammi”. De buitenwand van deze massieve speksteenkachel bestaat uit gekleurde keramische tegels: wit, grafiet, terracotta of lichtblauw, naar keuze.

Meer informatie: www.dutry.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com