You are here: Home » Gadget nieuws » Special edition JOOLZ Fiat

Special edition JOOLZ Fiat

geschreven door Constance

Had ik even pech: was ik superblij met mijn nieuwe JOOLZ kinderwagen, blijkt dat je als je er nu één koopt je kans maakt op 1 jaar gratis rijden in een JOOLZ Fiat 500, dat leuke nieuwe model. Ik vond die Fiat 500 al mooi, maar stel je voor: een design kinderwagen mét bijpassende Fiat…

En het leuke is dat je er ook nog iets goeds mee doet: van elke verkochte JOOLZ kinderwagen gaat er 25 euro naar de stichting Orange Babies, die zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika steunt. Slimme manier om meer geld voor dit goede doel in te zamelen! En meer JOOLZ in de stad aan het rijden te krijgen. Mijn zegen hebben ze in ieder geval, hoe meer JOOLZ hoe vrolijker. Maar wat zal ik jaloers zijn op degene die die Fiat 500 wint…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com