You are here: Home » Columns » Trendhopper Heerlen voorloper nieuw winkelconcept

Trendhopper Heerlen voorloper nieuw winkelconcept

geschreven door testman

Trendhopper Heerlen opende in december 2008 een geheel vernieuwde winkel waarbij een aantal innovaties met succes doorgevoerd zijn. Deze innovaties zijn voorlopers van het nieuwe Trendhopper winkelconcept dat in een later stadium landelijk uitgerold wordt, aldus het persbericht.

Brand in een naastgelegen winkelpand veroorzaakte in oktober 2008 water- en rookschade bij Trendhopper Heerlen. Dit heeft geleid tot een geheel vernieuwde winkel. Jarenlange kenmerken van Trendhopper zijn losgelaten. Het rode looppad en het gebruik van diverse vloerbekleding in de woonstudio’s zijn vervangen door een uniforme vloer. Op deze wijze wordt er flexibel omgegaan met ruimtes, productpresentaties en studio’s.

Innovatie leidt tot inspiratie 
Op diverse plaatsen zijn verleidelijke inspiratiepleinen ingericht en zijn vele aansprekende visuals door de gehele winkel te zien. Trendhopper wil haar klanten hierdoor meer prikkelen en vanuit inspiratie adviseren en aanmoedigen meer ‘fun’ uit het interieur te halen. Deze eerste innovaties leiden in de toekomst tot een vernieuwd winkelconcept waarmee Trendhopper haar positie in de markt gaat versterken.

Trendhopper
Trendhopper begon in 1982 als shop-in-shop bij zes meubeldetaillisten. Hieruit is in 1992 een franchise organisatie ontstaan. Momenteel zijn er 40 vestigingen in de Benelux. Waarvan 38 in Nederland. Trendhopper is een winkel vol woonideeën op het gebied van wonen, slapen, studeren en accessoires. Voor meer informatie en vestigingen zie de site van Trendhopper.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com