You are here: Home » Slaapkamer » Stoer en eigentijds voor girlz en boyz!

Stoer en eigentijds voor girlz en boyz!

geschreven door Constance

Opkop is een nieuw label met modisch beddengoed en pyjama’s voor de slaap- en woonkamer. Eindelijk een label met oog voor girlz én boyz!
 
Stoer en eigentijds. Gemaakt in een hoogwaardige kwaliteit: dekbedovertrekken van knisperende katoen percal, prachtige warme fleece dekens en zachte pyjama’s om de hele dag aan te houden. Want dat wat je kind draagt en waar ’t onder slaapt moet niet alleen mooi en comfortabel, maar ook duurzaam zijn.
 
Opkop producten zijn multifunctioneel. De kleurige fleece-deken gaat van de slaapkamer mee naar de woonkamer, de auto of de tuin in. De pyjama wordt als nachtgoed gebruikt, maar ook om lekker te hangen op de bank, als ondergoed en als shirt bij de meest coole spijkerbroek.
 
* Opkop staat voor exclusief. Er worden kleine aantallen geproduceerd in Europa op maatschappelijk verantwoorde wijze.
* Opkop staat voor levendig. De pop-art prints op de dekbedden benadrukken de uniciteit van ieder kind. Elk gezicht zegt iets anders. Van:” ik houd van veel lachen, ik ben boos tot ik kijk liever de kat uit de boom”.
* Opkop staat voor speels. De dekens hebben een lus waaraan je kind zijn of haar eigen favoriete knuffel of sleutelhanger kan vastmaken. Hang het in het zicht of verstop het juist op een onvindbare plek. Maar raak je dierbare item nooit meer kwijt!
 
Het kan niet anders: Opkop wordt de favoriet van uw zoon of dochter!
 
Opkop wordt exclusief verkocht via de webwinkel.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Anonieme persoonlijkheid 29 december 2009 - 14:28

leuk … 😉

Reageer
Anonieme persoonlijkheid 29 december 2009 - 14:28

leuk … 😉

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com