You are here: Home » Interieur » Maak foto’s voor metamorfose!

Maak foto’s voor metamorfose!

geschreven door Constance

Al eerder is geschreven over het gemak van een moodboard.
Inderdaad, om een nieuw interieur te visualiseren is een moodboard een geweldig uitgangspunt. Je hebt beeld en bijna geluid bij de plaatjes van meubels en gebruikte kleuren.
Maar wat nu als je geen nieuwe meubels wil aanschaffen maar wel een andere indeling of simpele kleur verandering wil in huis.

Maak dan eens foto’s van je bestaande situatie en zeker met een digitale camera kun je de foto’s op een beeldscherm makkelijk bekijken.Al snel zie je dan wat er aan de hand is met het interieur. Er staan vaak teveel meubels en teveel kleine accessoires in huis verspreid. De kunst is dan om het teveel aan meubels te reduceren tot dat wat echt nodig is.

Zet die stoel waar je eigenlijk nooit op zit eens in een andere kamer. Komt hij misschien veel beter tot zijn recht.
Maak groepjes van je accessoires. Kies voor kleurgroepen of voor materiaalgroepen bijvoorbeeld glaswerk. Een mooie kandelaar met kaars erbij en het glaswerkgroepje leeft helemaal op. Vind je eigenlijk alles mooi wat je hebt? Wissel dan regelmatig. En als je echt geen keuze kan maken kun je altijd een interieuradviseur inschakelen. Zie het verschil tussen de eerste en de tweede foto, opgeruimd toch?

Lizette Zeef, InterieurTipgever Den Haag/Rotterdam

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com