You are here: Home » Columns » Kameleon op de badkamervloer

Kameleon op de badkamervloer

geschreven door Constance


Op dit moment ben ik samen met een aantal collega InterieurTipgevers bezig met het schrijven van een cursusboek voor een opleiding van badkamerontwerpers. Het is erg fijn om met een specifiek onderdeel van interieurontwerpen bezig te zijn. Vooral de badkamer is een ruimte die door de jaren heen een enorme groei heeft doorgemaakt. Van jezelf wassen in een teil voor de kachel op vrijdagavond….en nu…. dagelijks onder de (regen)douche met massagestralen of uitgebreid in een bubbelbad met lekkere zeepjes en andere  huidverzorgingsproducten.

Veel luxe en het liefst een bad en een aparte douche en het tweede toilet niet(meer) in de badkamer. Maar voor het zover is moet je keuzes maken als je je badkamer wil veranderen of een nieuwe badkamer wil aanschaffen. Het is dan verstandig te beginnen met de vloer want daar staat alles mee in contact. Je kan dan meegaan in een trend maar mijn advies is hou de basis rustig en met leuke kleurrijke badkamer accessoires is de badkamer aan te passen aan verschillende trends.

Ik heb in mijn zoektocht een paar jaar geleden voor een klant een wondermooie vloertegel gevonden. De Xilo Brown van  Viva. In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Deze tegel is net een kameleon bij elke stijl past deze kris-kras gestreepte tegel zich aan, of je nu van modern of klassiek houdt. de vloer staat bij alle stijlen even mooi! Inmiddels ligt de tegel bij diverse klanten van mij.Zowel in de badkamer maar ook in de huiskamer en keuken. Prachtig! Een mooie basis die dus door het hele huis is te gebruiken.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com