You are here: Home » Accessoires » Pink Ribbon tasdrager

Pink Ribbon tasdrager

geschreven door

Je kent het wel: lekker op een terrasje zitten of even wat gaan drinken, maar waar laat je je mooie hippe tas? Meestal zijn tassen niet goedkoop en een tas die stoffig of vlekkerig is geworden eindigt meestal in de kast of in de prullenbak. Helemaal leuk om het handige met een goed doel te combineren! Deze tasdrager haal je zo tevoorschijn uit je tas en je tas hoeft nooit meer op de grond te staan of ook heel vervelend op schoot of op de tafel. Borstkanker verdient naar mijn idee de aandacht van alle vrouwen, wie kent er niet iemand die hierdoor getroffen is? Je hoopt allemaal dat het jou en je familie of vriendinnen niet overkomt, maar de kans is altijd aanwezig. Laten we met zijn allen bewust zijn van deze ziekte en het met zijn allen steunen. De opbrengsten van de Pink Ribbon gadgets komen direct ten goede aan de Pink Ribbon stichting. Kijk voor meer artikelen op de Pink Ribbon website, ook leuk voor klein cadeau ideetje en je brengt gelijk de aandacht op een belangrijk onderwerp!

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie, die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal gevallen van borstkanker te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren.

Deze Stichting mag zich verheugen in een blijvend groeiende populariteit en belangstelling. Dit laat zich voor een belangrijk deel verklaren uit het feit dat de Stichting een positieve boodschap uitdraagt, zich richt tot de samenleving in zijn geheel en zeer beslist niet alleen tot patiënten, een duidelijk gevoel van herkenning biedt en zich weet te profileren als een organisatie voor mensen, gedragen door mensen. Per slot krijgt iedereen in zijn leven wel een keer te maken met borstkanker, als niet zelf, dan wel iemand in de naaste omgeving.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com