You are here: Home » Columns » Bye Bye winterblues

Bye Bye winterblues

geschreven door Constance

We boffen maar met het weer de afgelopen tijd. De meeste dagen staat het zonnetje aan een stralend blauwe hemel. Je wordt er gewoon vrolijk van. Het is ook wel eens anders geweest. Sombere dagen, grijs en grauw, niet echt weer waar je blij van wordt. Mochten er toch binnenkort donkere dagen komen en wordt u depressief omdat u te weinig (zon)licht ziet, dan de oplossing!

Uit Brits onderzoek van het Mind Lab is gebleken dat blauw licht de mensen opvrolijkt en blij maakt. Het zelfvertrouwen van mannen krijgt een boost van blauw en rood licht, terwijl vrouwen zelfverzekerder in hun schoenen staan met blauw en paars licht.

Conclusie: door vrolijke kleuren worden we blijer en minder depressief. Dus massaal aan het blauwe licht met de Philips Livingcolors lamp. Zowel je interieur als jezelf en ook Philips worden hier weer een beetje blij van!

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com