You are here: Home » Interieur » Sint het land uit, kerstsfeer erin!

Sint het land uit, kerstsfeer erin!

geschreven door Constance

Ook dit jaar kan ik bijna niet wachten om mijn huis in kerstsfeer te brengen, maar ik wil toch even wachten tot Sint weer naar het zonnige zuiden is vertrokken.

Heerlijk om de kerstdozen van zolder te halen en te kijken wat ik ook alweer allemaal heb verzameld door de jaren heen.
Vooral veel zilver en dat sluit goed aan bij de kersttrend van dit jaar.

Eigenlijk creëer je al snel een kerstsfeer door bijvoorbeeld veel kaarsen in groepjes bij elkaar te zetten. Zoals o.a. op de schouw van de openhaard een aantal kandelaars in bijvoorbeeld zilver met eventueel wat kerstgroen en dennenappels ertussen gedecoreerd.

Een mooie kerstkrans met lichtjes doet het altijd goed in het kerstinterieur. Dit jaar kies ik voor een zilveren takkenkrans met lichtjes en volgehangen met oudzilveren kersthangers van de prachtige kerstcollectie van Braxton.

Morgen nog meer over kersttrends van 2008. Mijn collega Marjon Schaeffer zal hierover schrijven.

Kerstsfeer in huis is echt een feest, dus geniet ervan!
Ik wens u alvast een sfeervolle kerst!

Annette ten Voorde-Roele
Interieurtipgever Noord Holland

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com