You are here: Home » Raamdecoratie » Wavegordijn

Wavegordijn

geschreven door Constance

Iedereen kent wel de gewone traditioneel geplooide gordijnen. Aan de bovenkant van het gordijn is de stof samengenomen in een enkele of dubbele plooi. Hierdoor vallen de gordijnen in de plooi naar beneden en waaieren onderaan steeds verder uit.

Als je iets anders wilt dan deze klassieke gordijnen, is het Wave-systeem een strak en modern alternatief. Vooral voor grote ramen, zoals schuifpuien of hele hoge ramen, is het aan te raden. Het systeem laat de stof op een hele mooie regelmatige manier in golven hangen.

            
Aan de bovenkant wordt een speciaal band in de stof gestikt. In de speciale roederail worden de runnertjes door een koord op een vaste afstand gehouden. Hierdoor ontstaat het Wave-effect: de stof valt in regelmatige golven. Vooral met soepele stoffen geeft dit een hele mooie en frisse uitstraling.

Het Wave systeem is ontwikkeld door Silent Gliss en in de betere gordijn- en interieurwinkels te koop.

Maureen Rijkers InterieurTipgever Amsterdam en omgeving

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com