You are here: Home » Audio & video » Speakers

Speakers

geschreven door Constance

Ik ben bij mij thuis het eea. aan het veranderen en ik weet niet of ik de enige ben, maar als ik eenmaal begin dan volgen er al gauw veel meer dingen. Nadat vorige week mijn nieuwe tv was bezorgd (en ik het nieuwe tv-kastje van Ikea in elkaar had gezet) vond ik dat mijn oude speakers wel heel erg uit de toon vielen. (Ze waren al nooit het toonbeeld van schoonheid maar het valt nu extra op.)

Ik heb eerst diverse speciaalzaken bezocht (want ik wilde nu leuke, kleine en vooral mooie speakers) maar ik ben een bult geschrokken van de prijzen, dus toen ben ik op Marktplaats gaan kijken. En er werden speakers, Tangent Evo E-5, aangeboden (die als ‘heel goed’ bestempeld werden) voor slechts € 175,- per set (ook zoiets raars, in de winkels zijn de prijzen voor luidsprekers altijd per stuk, terwijl je ze toch altijd als set koopt).

Via de officiële importeur waren ze duurder en kon ik ze niet beluisteren. De aanbieder was een gepensioneerde ‘liefhebber’ en hij vond het gewoon leuk om betaalbare, goede speakers te importeren.

Dus zat ik afgelopen zaterdag bij deze mijnheer in zijn huiskamer mijn cd’s te beluisten, en de kwaliteit was inderdaad perfect. Ik heb nu mooie, kleine, design boxjes voor een fractie van de prijs, en ik ben er reuze blij mee. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com