You are here: Home » Columns » Verkoopstyling werkt

Verkoopstyling werkt

geschreven door testman

Verkoopstyling is een veel gehoorde term de laatste tijd. Ook hier op wonen.blogo zijn er artikelen over te vinden. Maar wat is verkoopstyling precies en werkt het wel echt? Verkoopstyling is geen gewoon interieuradvies. Het is advies waarbij de positieve punten van het huis benadrukt worden door middel van eenvoudige aanpassingen aan het interieur. Zo krijgt de kijker een betere eerste indruk, en we weten allemaal; de eerste indruk maak je geen tweede keer. In Amerika is bewezen dat verkoopstyling helpt. Daar worden huizen tussen de 10 en 15 % duurder verkocht en ook sneller. Waardoor het verlagen van de verkoopprijs niet nodig is.

Verkoopstyling zorgt ervoor dat de aandacht van de kijkers niet afgeleid wordt naar zaken die er niet toe doen. Hierdoor wordt vaak geadviseerd opvallende kleuren in het interieur te neutraliseren, zodat de kijkers zich goed in het huis kunnen voorstellen. Want zeg nou zelf, dat is best lastig! Bij het bezichtigen van een woning moet je toch een gevoel krijgen en jezelf plus je meubels erin kunnen voorstellen. Daarom wordt ook altijd aangeraden de persoonlijke foto’s in het huis weg te halen. Hierdoor kunnen de kijkers het idee krijgen dat het niet hun huis is.

Als u uw auto verkoopt zorgt u ook dat alle gebreken verholpen zijn, dat hij mooi gepoetst is en er leuk bij staat. Bij een huis is het niet anders. En gaat het zelfs over een veel groter geldbedrag. Verkoopstyling is daarom zeker de moeite waard en niet duur. Door het inhuren van een adviseur wordt de kans vele malen kleiner dat u moet dalen in prijs en kunt u het vaak sneller verkopen. Deze bespaarde kosten wegen niet op tegen de adviesprijs van een verkoopstyliste.

Interieuradviesbureau SELL or BUY it heeft door heel Nederland kwalitatieve verkoopstylistes en zijn niet duur qua prijs. Juist door het geloof in de toegevoegde waarde van verkoopstyling is de prijs zeer toegankelijk gehouden. U betaalt voor anderhalf uur advies plus een uitgebreid schriftelijk verslag slechts € 175,-. Daar zit zelfs 1 uur reistijd van de adviseur bij in. En door de landelijke spreiding zit er altijd eentje in de buurt.

Heeft u een huis te koop staan? Verkoopstyling doen!

Zie ook artikel ‘Tips bij het verkopen van uw woning’

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com