You are here: Home » Interieur » Keukenblad van textiel ??

Keukenblad van textiel ??

geschreven door Constance

De woontrends van dit moment: interieur en exterieur, maar ook de inrichting van woonkamer en keuken lopen in elkaar over. Dus ook materialen, kleuren en producten uit woonkamer en keuken worden met elkaar verweven. Daarnaast zijn er in deze inrichting zowel klassieke als moderne elementen terug te vinden.

De open keuken is de nieuwe standaard. Er wordt bijna geen nieuwbouwwoning meer opgeleverd waarbij de keuken als werkruimte is gescheiden van de woon- en eetkamer. En in bestaande huizen worden enthousiast muren neergehaald om ook hier de ruimtes te verbinden. Zo ontstaat een belangrijke plek waar we, naast het bereiden van onze maaltijd, bij elkaar komen met de kinderen, familie of vrienden.

De nieuwe keukengeneratie kenmerkt zich door een pure en ingetogen vormentaal. Simpele, kleine kastjes en een eenvoudige gaskookplaat voldoen al lang niet meer. Door grotere kastdeuren of laden, uitgevoerd in rustige tinten, ontstaat een beeld met royale vlakken en weinig lijnen. Een keukenblad en/of achterwand kunnen een keuken allure geven met een persoonlijk tintje.

Nieuw en uniek zijn de keukenbladen van gelamineerd textiel,  een stoer oppervlak met een voelbare structuur en een rijke, diepe textiele oogopslag. Het textiel lijkt zelfs tastbaar! De uitstraling van het materiaal is hierdoor uniek. Door het gebruik van gelamineerd textiel als keukenblad/wand ontstaat een nieuwe dimensie; een combinatie van een zachte ‘look’ met een kwalitatief ‘hard’ product. Deze keukenbladen zijn niet poreus en glad van oppervlak, dus hygiënisch en makkelijk schoon te houden. De eigenschappen van het materiaal zijn beter dan het traditionele HPL-Toplaminaat. Toe te passen als onder andere keukenblad, achterwand, tafelblad, vensterbank of als barblad.

Erbi textilles is leverbaar vanaf 2009.   

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Marleen 3 november 2009 - 23:02

Heb er zelf ook een en bevalt prima!

Reageer
Marleen 3 november 2009 - 23:02

Heb er zelf ook een en bevalt prima!

Reageer
keukenblad 3 mei 2011 - 16:09

dat is echt heel apart, ik had er nog nooit van gehoord!

Reageer
keukenblad 3 mei 2011 - 16:09

dat is echt heel apart, ik had er nog nooit van gehoord!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com