You are here: Home » Architectuur » Hot en trendy ! Glazen trap

Hot en trendy ! Glazen trap

geschreven door Constance

Uw woning is dé plek waar u een geheel persoonlijk stempel op kunt drukken, zeker als u naar eigen ontwerp bouwt of laat bouwen. Vaak is er ook maar één kans om het goed te doen.

Een trap kan meer zijn dan alleen een functionele verbinding tussen twee niveaus. Een trap kan een ‘eyecatcher’ zijn die meerwaarde geeft aan uw pand. De trap kan een beeldbepalend architectonisch element zijn dat uw imago bevestigt, kan speels, bescheiden of dominant zijn. Een trap kan uitnodigen, welkom heten, kan leiden naar het onverwachte en nieuwsgierig maken, of transparant uitzicht geven en vertrouwd zijn.

De glazen trap is een ware trend aan het worden. Zo’n trap is ook bijzonder: de transparantie zorgt voor een bepaalde luchtigheid terwijl het glas, soms in combinatie met andere materialen, het huis of gebouw tooit zoals een sieraad dat bij een vrouw doet, met een lichte sensualiteit die de vormen op subtiele wijze accentueert.

Een glazen trap kan verschillende functies vervullen of combineren: als hoofdtrap, als special, als exclusief of als functioneel element. De uitvoering wordt naar wens gemaakt: een steek-, spil-, wentel- of kwartstrap met veel details of juist met een zeer strakke afwerking. Ook in glas valt te kiezen: helder of bewerkt glas, met of zonder artistieke verlichting erin, eventueel in combinatie met andere materialen. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt en verwacht.

Elke trap is maatwerk, daar houdt Eestairs nu juist van.
Door hun jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden oneindig. Zij kennen geen lastige klussen, ze zien alleen maar interessante opdrachten.

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Lisette 15 juni 2009 - 10:45

Wat een ontzettend mooie trappen

Reageer
Lisette 15 juni 2009 - 10:45

Wat een ontzettend mooie trappen

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com