You are here: Home » Columns » Dagje IKEA verleden tijd?

Dagje IKEA verleden tijd?

geschreven door testman

Ik las net in een nieuwsbrief van Retailnews.nl dat een dagje IKEA in de toekomst wellicht verleden tijd is, aldus de vestigingsmanager van IKEA Delft. We krijgen wel meer te besteden, maar daarnaast ook minder tijd om het uit te geven. Waardoor aankopen via internet steeds belangrijker worden, aldus het artikel. Maar gelukkig zien zij nog wel een functie voor de fysieke winkels van IKEA in de toekomst. Want zeg nou zelf, een bank wil je toch eerst even uitproberen en een interieursfeer wil je toch eerst zelf ervaren. En niet te vergeten de Zweedse balletjes…. Ook deze horen bij een dagje IKEA en willen we niet missen!
Een voordeel van winkelen via internet is wel dat je niet meer zolang in de file hoeft te staan voor een bezoekje aan een vestiging. Wat is technologische vooruitgang toch eigenlijk mooi!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com