You are here: Home » Columns » Huis te koop? Verkoopstyling!

Huis te koop? Verkoopstyling!

geschreven door Constance

Het is moeilijker een huis te verkopen. De kredietcrisis werkt direct door op de woningmarkt. Verkopers moeten beter hun best doen om hun huis te verkopen. Natuurlijk is het vragen van een realistische prijs in de huidige omstandigheden heel belangrijk om je huis snel te verkopen. Het aanbod van te koop staande huizen is weer groot , en de huizenkoper heeft weer alle tijd om te kunnen rondshoppen. 

Verkoopstyling is met dit gegeven nu belangrijker dan ooit, want het is nu noodzaak dat jouw huis opvalt tussen de andere te koop staande woningen.

Mijn eerder geschreven column “Verkoopstyling, omdat je nooit een tweede kans krijgt voor een eerste indruk”met waardevolle verkooptips, wil ik daarom nogmaals onder de aandacht brengen, want verkoopstyling loont.

Verkoopstyling verdient zichzelf terug!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com