You are here: Home » Groen wonen » Wonen met warme kleuren !

Wonen met warme kleuren !

geschreven door Constance

De herfst is in volle gang, de verwarming staat weer aan en we zoeken de warmte op in het interieur.                                    Wist je dat wanneer je interieur uit warme kleuren bestaat je minder gauw geneigd bent de verwarming een paar graden hoger te zetten?? Dit is uit wetenschappelijk onderzoek naar voren gekomen. 

Warme kleuren kan je in het interieur toevoegen door  bijvoorbeeld kussenhoesjes, een woonplaid, kaarssen, bloemen, verlichting, gordijnen en het karpet aan te passen aan dit jaargetijde. Met soms hele simpele accessoires breng je warmte in huis.

Zeker nu er steeds meer gekozen wordt voor woonbeton, een betonlook- of cementlook-vloer en stenen vloeren, weliswaar met vloerverwarming, toch doet zo’n vloer in de herfst en winter koud aan. 

Karpetten zijn er in vele kleuren, maten, uitvoeringen of naar eigen ontwerp te laten maken. Bekijk eens wat er allemaal in de karpetten collectie 2008/2009 van bijvoorbeeld Brink & Campman aan mogelijkheden zijn. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com