You are here: Home » Schoenen & laarzen » National Glamour Day

National Glamour Day

geschreven door Constance

Vandaag is het weer zover, de National Glamour Day gaat weer van start.

Glamour is 3 jaar geworden en daarom is er feest. Speciaal voor alle lezeressen kan je vandaag shoppen met 20% korting bij een groot aantal merken, als je het oktobernummer van Glamour laat zien. Zo krijg je oa. korting bij American Today, Puma, DEPT, Dermalogica, Mango, Invito en Vanilia. Kijk voor de volledige lijst met winkels even op de website van Glamour. En ben je abonnee van Glamour dan krijg je op vertoon van je gouden Glamour kaart nog meer korting. Helaas kan ik er weer niet bijzijn, want op deze shoppingday ben ik aan het genieten van een heerlijke vakantie in Toscane.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com