You are here: Home » Design meubels » Kunststof stoel

Kunststof stoel

geschreven door testman

Mijn ideale interieur is een combinatie van tweedehands, retro (nieuw of tweedehands), mooie prints en modern design. Iets wat ik erg mooi vind zijn bijvoorbeeld doorzichtige kunststof stoelen. Je hebt ze in vele soorten en maten en natuurlijk prijsklassen. Hier een paar van mijn favorieten.

Deze prachtige stoel is een ontwerp van Philippe Starck genaamd Mr. Impossible. Een bijzonder mooi ontwerp, van een bijzondere ontwerper. De stoel is verkrijgbaar voor 179 Euro bij Twenga.nl.

Een andere bijzondere stoel, eveneens van Philippe Starck, is de Louis Ghost. Deze stoel heeft een klassieke uitstraling met een modern tintje door het gekozen materiaal. Deze stoel is verkrijgbaar voor 197 Euro, eveneens bij Twenga.nl.

Voor wie een minder groot budget heeft is er natuurlijk altijd nog IKEA. Want ook daar vind je een prachtige doorzichtige stoel: De Tobias. Deze stoel is verkrijgbaar voor 89,95.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

zetel 31 mei 2010 - 17:06

Hallo,
Ik denk dat dit meubilair is zeer esthetisch. Ik hou van deze stijl van het ontwerp;

Reageer
zetel 31 mei 2010 - 17:06

Hallo,
Ik denk dat dit meubilair is zeer esthetisch. Ik hou van deze stijl van het ontwerp;

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com