You are here: Home » Interieur » De Interieurtipgever vertelt

De Interieurtipgever vertelt

geschreven door Constance

Nieuw bij Wonen.blogo.nl. InterieurTipgevers schrijven over hun belevenissen uit de praktijk over interieurtips en trends.

Wie is de InterieurTipgever vraag je je af….

De InterieurTipgever is een jong dynamisch landelijk dekkend netwerk van enthousiaste interieurontwerpers, binnenhuisarchitecten en stylisten, deskundig door opleiding en ervaring. Iedere InterieurTipgever heeft zijn of haar eigen regio. Het voordeel voor jou is dat de InterieurTipgever precies weet waar jij de leukste spullen voor je huis kunt kunt kopen bij jou in de buurt!.

Heb je zin je interieur eens flink onder handen te nemen of je nieuwe huis naar eigen smaak in te richten? Ontbreekt het je aan inspiratie of weet je niet waar je moet beginnen? Dan is De InterieurTipgever de juiste persoon om je zo praktisch en voordelig mogelijk op weg te helpen!

Al vanaf € 70,- een uur interieuradvies bij je thuis! De InterieurTipgever werkt met diverse bedrijven samen die het advies GRATIS aanbieden! De Trendhopper is er een van. Je betaalt  € 70,- euro aan de InterieurTipgever en je ontvangt daarna een waardecheque ter waarde van € 70.00. Met deze waardecheque krijg je bij aankoop van min. € 800,- euro bij Trendhopper de € 70,- van het advies als korting terug op je aankoop.

Geschreven door Mart Renes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com