You are here: Home » Interieur » Tafellopers

Tafellopers

geschreven door testman

Een tafelloper kan je tafel net even wat extra’s mee geven. Het maakt je tafel meteen gezellig, ook als je er niet aan eet. Een paar mooie vasen of een mooie plant erop en je maakt het helemaal af. Vandaag de mooiste tafellopers op een rijtje!

Allereerst deze prachtige tafelloper van Tchibo. De afmeting is 180 x 40 cm en de prijs 11,95 Euro.

Ben je bang dat je tijdens je etentje geen gespreksonderwerpen meer hebt? Dan is deze tafelloper misschien wel iets voor jou. Op deze loper staan zo’n 300 raadsels! De loper is verkrijgbaar bij Apart Design voor 40 Euro.

Bij IKEA vind je verschillende stoffen van 45 cm breed die je per meter kunt krijgen voor 1,95 Euro. Hierdoor kun je je tafelloper op elke maat krijgen die je maar wilt. De zijkanten zijn al omgezoomd, de ‘knipkanten’ kun je omzomen met een naaimachine, met de hand of je strijkt het om met speciaal zoomband. 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Maaike 9 januari 2009 - 09:33

Bij Jaidee Giftshop hebben ze nu een nieuwe collectie zijde tafellopers. Ze zijn handgemaakt en practhig om te zien.

Reageer
Maaike 9 januari 2009 - 09:33

Bij Jaidee Giftshop hebben ze nu een nieuwe collectie zijde tafellopers. Ze zijn handgemaakt en practhig om te zien.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com