You are here: Home » Columns » Raamdecoratie

Raamdecoratie

geschreven door Constance

Aan raamdecoratie worden veel eisen gesteld. Ze moeten tegenwoordig geschikt zijn voor hoeken tot bogen, en van dakvensters tot serres. Producten, materialen en stoffen moeten geschikt zijn voor een optimale lichtregeling tot een absolute verduistering, voor bewegende ramen, en om toe te passen in vochtige ruimtes.

Elke woning heeft ramen, om daglicht binnen te laten. Maar soms houden we het licht liever buiten, bijvoorbeeld als het daglicht te scherp is. Dat doen we met raambekleding, het geeft ons privacy, en is ook nog eens sfeerverhogend. Voor de decoratie van het interieur, is raambekleding net zo belangrijk. Voor elk type inrichting, van klassiek tot modern, is er een passende raamdecoratie te vinden. De bekendste zijn de kamerhoge stoffen gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé gordijnen, horizontale jaloezieën, verticale lamellen,  paneelgordijnen en shutters. Het is belangrijk om de raamdecoratie in stijl te houden met de rest van het huis. Gedrapeerde rijke stof heeft een andere uitstraling dan een strak rolgordijn.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Eric Ruysdael 17 april 2009 - 00:33

Sunshutters zijn momenteel erg hip. Deze houten shutters worden binnenshuis bevestigd en dan kun je precies bepalen hoeveel zon je binnenlaat.

Reageer
Eric Ruysdael 17 april 2009 - 00:33

Sunshutters zijn momenteel erg hip. Deze houten shutters worden binnenshuis bevestigd en dan kun je precies bepalen hoeveel zon je binnenlaat.

Reageer
David Wilson 11 mei 2009 - 20:01

Shutters Direct
Geen verassingen, geen extra kosten voor bijvoorbeeld railsystemen, roestvrijstalen scharnieren, clear vieuw bediening en lamelbreetes. Alles voor 1 prijs. Onze slogun “from the factory floor straight to your door “ betekent een eerlijke prijstelling en maakt de keus voor u simpel.

Reageer
David Wilson 11 mei 2009 - 20:01

Shutters Direct
Geen verassingen, geen extra kosten voor bijvoorbeeld railsystemen, roestvrijstalen scharnieren, clear vieuw bediening en lamelbreetes. Alles voor 1 prijs. Onze slogun “from the factory floor straight to your door “ betekent een eerlijke prijstelling en maakt de keus voor u simpel.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com